Norwegian Escape gaat later vertrekken uit Miami

norwgegian escapeNorwegian Cruise Line heeft besloten om de vertrektijden van de 7-daagse cruises van de Norwegian Escape vanuit Miami naar het oostelijk gedeelte van de Caribbean aan te passen. Het eerste schip in de Breakaway-Plus klasse zal vanaf 7 mei de haven van Miami om 19:00 uur ’s avonds (lokale tijd) gaan verlaten in plaats van 16:00 uur in de middag. De belangrijkste reden voor deze wijziging ligt in het feit dat Europese cruisepassagiers hierdoor nog op dezelfde dag van vertrek kunnen invliegen. Ze hoeven dan vantevoren geen overnachting te regelen. De nieuwe tijden gelden tot 16 juli en vervolgens van 3 september tot 31 december 2016.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 werd Marco besmet met het cruisevirus. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

close

Mis niets meer!


Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.