Met de Zon-Thalys op MSC Cruise

MSC PoesiaMSC Cruises biedt in samenwerking met NS International een Train & Cruise pakket aan. Je gaat comfortabel met de Zon-Thalys naar Marseille waar je Middellandse Zee cruise op de MSC Poesia start. Cruisepassagiers kunnen op de trein stappen op Amsterdam CS, Schiphol, Rotterdam CS en Antwerpen. De Zon-Thalys brengt je binnen 7 uur rechtstreeks naar Marseille.

De MSC Poesia vertrekt elke zaterdag op een achtdaagse cruise vanuit Marseille waarna je Genua, Napels, Messina (Sicilië), La Valletta (Malta), Palma de Mallorca en Barcelona bezoekt. MSC biedt een compleet Train & Cruise pakket aan vanaf 25 juni tot en met 20 augustus 2016 vanaf €1059 (binnenhut). Voor slechts 50 euro extra per persoon per retour reis je eerste klas.

De Thalys vertrekt om 07:20 in Amsterdam en komt in Marseille aan om 14:16 uur. De terugreis start om 16:06 uur en aankomst in Amsterdam is 23:20 uur.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)