Broadway shows voor Seven Seas Explorer

Constellation Theater - Seven Seas ExplorerRegent Seven Seas Cruises ontwikkelt voor haar nieuwste schip Seven Seas Explorer (750 passagiers) een aantal speciale shows in samenwerking met het entertainment team van Norwegian Cruise Line. Liefst vier shows worden in het elegante Constellation Theater op het toneel gebracht.

“Omdat we er zeker van willen zijn dat Seven Seas Explorer het meest luxueuze schip ooit wordt, is het belangrijk dat we onze gasten het mooiste kwaliteitsentertainment kunnen presenteren. Zo dat het aansluit bij de totale beleving van het schip,” zegt Jason Montague, President en chief operating officer van Regent Seven Seas Cruises.

Een theater ‘dream’ team dat bestaat uit schrijvers, regisseurs en choreografen met Broadway ervaring, ontwikkelen de gevarieerde productieshows speciaal voor de Seven Seas Explorer. Dit team wordt geleid door musical directeur Jeremy Fenn-Smith. Het showteam bestaat uit 12 getalenteerde zangers en dansers die begeleid worden door een zeven-man sterk orkest.

De shows van de Seven Seas Explorer worden:

  • Peggy Lee – Een hommage aan de Amerikaanse pop en jazz-zangeres met hits als “Fever”, “The Freedom Train” en “You Gotta Have Heart.”
  • Burn the Floor – Eerder te zien bij Norwegian Cruise Line, is de Broadway sensatie met talloze ballroom dansers, een live band en twee zangers.
  • Paradis – Een show in Parijse stijl met prachtige kostuums.
  • A Day in Hollywood – Een Tony Award-winnende show met film muziek.

Op de andere schepen van Regent Seven Seas Cruises wordt de komende maanden al het entertainment geupgrade.

Lees meer over het meest luxueuze schip ooit, dat in juli 2016 in de vaart komt: Seven Seas Explorer

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)