P&O Cruises kondigt uitgebreide renovatie Oriana aan

Oriana
Oriana

Het 21-jaar oude cruiseschip Oriana van P&O Cruises zal eind november voor drie weken in droogdok gaan op de scheepswerf van Blohm & Voss in Hamburg. Het schip, dat een capaciteit heeft van 1.800 passagiers, zal in deze periode een uitgebreide renovatie ondergaan. Zowel de hutten, restaurants, bars als de publieke ruimtes krijgen een makeover. Het gaat dan o.a. om nieuwe kleurenpaletten van het interieur, nieuwe meubilair en tapijt en verbeterde verlichting.

De bedoeling is om een nieuwe elegante look te creëren met behoud van de geliefde klassieke accenten waaronder de teakhouten promenade en lidodeks. De wijzigingen die worden doorgevoerd zijn o.a. gebaseerd op feedback van passagiers. Het architectenbureau Richmond International is verantwoordelijk voor de nieuwe stijl. Zij stonden ook aan de lat voor het design van het cruiseschip Britannia van P&O Cruises. De Oriana, die alleen voor volwassenen toegankelijk is, is voor het laatst in 2011 onder handen genomen.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!