Cruisen met David Hasselhoff op Costa Favolosa

De Costa Favolosa heeft op 4 november 2017 een primeur. David Hasselhoff is dan aanwezig op een zesdaagse David Hasselhof Fan Cruise. De oud-Baywatch en Knightrider ster is beschikbaar voor een concert, een meet & greet en handtekeningensessies. Veel zal in het teken staan van de acteur. Zo zullen in het theater de beste David scenes te zien zijn onder de titel  “David in Person”. De cruise vertrekt vanuit Savona en doet Civitavecchia, Barcelona en Marseille aan en is beschikbaar vanaf 599 euro per persoon.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)