Video: MSC Meraviglia verplaatst naar afbouwdok

Zaterdagochtend rond zonsopgang in het Franse Saint Nazaire de MSC Meraviglia van MSC Cruises verplaatst van het droogdok naar het afbouwdok van STX France. Daarmee start de laatste fase van de bouw van het eerste nieuwe cruiseschip in de Vista-klasse van de Mediterrane rederij. Vrijdag raakte de MSC Meraviglia voor de eerste keer water op de Franse scheepswerf. Het schip komt in juni 2017 in de vaart.

 

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!

One thought on “Video: MSC Meraviglia verplaatst naar afbouwdok

Reacties zijn gesloten.