MSC Cruises onthult naam van tweede Meraviglia cruiseschip

MSC MeravigliaMSC Cruises heeft vandaag de naam onthuld van het tweede ultramoderne schip uit de Meraviglia-generatie welke wordt gebouwd door STX France. Haar naam is MSC Bellissima en zal in het voorjaar van 2019 in de vaart worden genomen.

Gianni Onorato, MSC Cruises Chief Executive Officer, zegt het volgende: “MSC Bellissima is een naam die de schoonheid en pracht weergeeft van de volgende generatie schepen van MSC Cruises, welke zijn uitgerust met de nieuwste faciliteiten en voorzieningen voor reizigers van alle leeftijden. Wij zijn verheugd deze aankondiging te mogen doen op de dag dat het zusterschip, MSC Meraviglia, voor het eerst in aanraking komt met water, de echte geboorte van een schip.”

Cruises voor de MSC Bellissima zijn verkrijgbaar bij:

Captain CruiseCruisereizenCruisewinkelStipTUI

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.