Cruisereiziger
Fooien

Princess Cruises verhoogt voor tweede keer dit jaar haar fooien

princess schoorsteen kleinPrincess Cruises heeft besloten om haar dagelijkse fooien per persoon weer te verhogen. De nieuwe tarieven zijn effectief voor cruises met vertrek op of na 15 december 2016. Cruisepassagiers in een binnenhut, buitenhut en balkonhut betalen voortaan $13,50 in plaats van $12.95. Gasten in mini-suites en suites gaan respectievelijk $14.50 en $15.50 betalen. Voorheen betaalden zij hetzelfde bedrag als de andere hutten. Het is al de tweede keer dit jaar dat de Amerikaanse rederij een verhoging doorvoert. In januari was het ook raak. Gasten kunnen nog van de lagere tarieven profiteren door voor 15 november 2016 hun fooien, die automatisch op het boordaccount worden geplaatst, vooruit te betalen. Passagiers met een aanbieding met gratis fooien hebben ook geen last van de verhoging.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!