Miljoenen dollars kostende renovatie voor Carnival Imagination

Carnival Imagination
Carnival Imagination

Het cruiseschip Carnival Imagination zal een uitgebreide miljoenen dollars kostende renovatie ondergaan waardoor een verscheidenheid aan nieuwe eet- en drinkgelegenheden worden geintroduceerd. De nieuwe ruimtes worden tijdens een drie weken durende droogdok, van 4 tot 25 september 2016, toegevoegd. Na de makeover zal de Carnival Imagination haar jaarlijkse cruiseprogramma van 3- en 4-daagse Baja cruises vanuit Long Beach, Californië hervatten.

De nieuwe restaurants en bars bestaan uit Guy’s Burger Joint, Bluelguana Cantina, RedFrog Rum Bar, Alchemy Bar, Bluelguana Tequila Bar en Cherry on Top. De nieuwe locaties zijn een aanvulling op de huidige populaire faciliteiten aan boord zoals een waterpark WaterWorks met een Twister glijbaan, de Serenity: een gedeelte waar volwassenen zich kunnen terugtrekken met grote parasols en comfortabele ligstoelen en de exclusieve Seuss at Sea kinderprogramma.

Boek nu een cruise op de Carnival Imagination bij:

De Carnival Imagination is inmiddels gesloopt. Kijk voor Carnival Cruise Line cruises bij:

Captain CruiseCruisereizenCruise TravelCruisewinkelZeetours

Zeetours

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.