Video: MSC Splendida rockt in Hamburg tijdens 100e bezoek MSC

Afgelopen weekend bracht het cruiseschip MSC Splendida een bezoek aan Hamburg. Het betekende de 100e keer dat een schip uit de vloot van MSC Cruises de Duitse havenstad aandeed. Deze bijzondere gebeurtenis vierde de Italiaanse rederij samen met de Hamburgers bij de Landungsbrücken. De avond startte met een gezamenlijke parade van de MSC Splendida en het containerschip MSC Silvia op de Elbe. Dit werd gevolgd door een ‘scheepshoorn-concert’ met nummers als ‘We Will Rock You’, ‘Seven Nations Army’, ’99 Luftballons’ en lokale liederen gecombineerd met een lichtshow van de Hamburgse kunstenaar Michael Batz. Tot slot volgde er een groots vuurwerk.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.
Als cadeautje ontvang je downloadbare kalenders van Amsterdam, Rotterdam en IJmuiden.