Disney Wonder aangekomen in Cadiz voor droogdok

Maandagochtend is het cruiseschip Disney Wonder gearriveerd in het Spaanse Cadiz. Tot eind oktober zal het daar, net als de Disney Magic in 2013, in het droogdok van de scheepswerf Navantia verblijven voor een grootscheepse renovatie. Zoals eerder gemeld zullen in de aankomende 40 dagen er diverse vernieuwingen worden doorgevoerd door de 1.500 ingezette arbeiders. De belangrijkste zichtbare toevoegingen zijn nieuwe fantasieruimtes voor kinderen, een ‘jazzy’ restaurant en een Engelse pub. Daarnaast zal de romp worden geschilderd, de aandrijfsystemen worden verbeterd en de stabilisatoren onder handen worden genomen.

De aanpassingen zijn voor de eerste keer voor cruisepassagiers te aanschouwen op 10 november, na haar transatlantische oversteek, bij een 5-daagse cruise vanuit Galveston, Texas naar Mexico. Het schip zal vervolgens cruises blijven maken vanuit Galveston naar de Bahamas en de Caribbean tot eind januari 2017. Het krijgt dan Port Canaveral, Florida als thuishaven.

Boek nu een cruise op de Disney Wonder bij:

Captain CruiseCruisereizenTravel Store

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!