Celebrity Solstice ondergaat Modern Luxury Makeover van $8.5 miljoen

Celebrity Solstice
Celebrity Solstice

Cruiseschip Celebrity Solstice van Celebrity Cruises gaat op 22 oktober 2016 in Singapore het droogdok in. De werkzaamheden zullen op 31 oktober 2016 gereed zijn. Een nieuwe culinaire belevenis is ‘’A taste of Film’’, waarbij je dineert onder de sterren tijdens het bekijken van culinaire films. Er komt daarnaast een authentieke Japanse keuken aan boord in Sushi on Five en een vernieuwde foto galerij.

“De Celebrity Solstice was al een oogappel met haar prachtig ontwerp en de verbeteringen zullen er dan ook voor zorgen dat gasten nooit meer van boord willen,” vertelt Lisa Lutoff-Perlo, President en CEO van Celebrity Cruises. “Wanneer we gingen nadenken over wat we konden doen om het al prachtige schip nog beter te maken, hadden we geen betere ideeën kunnen bedenken dan het aanbieden van de multi-zintuiglijke smaak beleving bij Sushi on Five, A Taste of Film beleving, de nieuwe kunst galerij en alle andere schitterende afwerkingen. We bieden hiermee een absoluut onderscheidende beleving.”

Naast de eerder genoemde verbeteringen worden ook aangepast:

  • Een groot filmscherm zal aan de Lawn Club worden toegevoegd, waar de unieke culinaire ervaring “A taste of Film” gehost zal worden.
  • Extra zitplaatsen zullen worden gecreëerd door extra cabanas bij te plaatsen. De gasten kunnen deze naar wens verstellen voor het beste zicht op het scherm.
  • Celebrity’s nieuwe restaurant Sushi on Five bevat een nieuw Aziatisch a la carte menu. Het menu is samengesteld door sushi chef Yoshikazu ‘’Yoshi” Okada en bestaat onder andere uit handgemaakte sushi, verse Wasabi, huis-gemaakte sojasaus, Aziatisch geïnspireerde cocktails, Japanse bieren en premium Sakes, uiteraard te combineren met heerlijke gerechten.
  • Suites aan boord zullen luxueuze verbeteringen ondergaan, zoals bijvoorbeeld extravagante nieuwe balkonmeubels.
  • Celebrity Solstice’s Photo Gallery zal een totale Modern Luxury makeover krijgen waarbij de traditionele displays met geprinte foto’s zal worden weggehaald. In plaats daarvan komen 25 touch-screens waar gasten in de gelegenheid worden gesteld om digitale foto’s te bekijken en digitaal aan te kopen. De gast kan de foto’s direct op zijn of haar telefoon downloaden om deze te delen met vrienden en familie via social media kanalen, email of berichten.
  • Als extra aanwinst zal er een uitgebreide kunstgalerie worden toegevoegd aan de Photo Gallery, deze locatie wordt gebruikt voor de kunstveilingen aan boord.

Het gerenoveerde schip is op tijd klaar voor het begin van het Australische zomerseizoen, waar indrukwekkende routes worden gevaren. Denk hierbij aan bestemmingen zoals Nieuw Zeeland, Australië en Indonesië.

Cruises op de Celebrity Solstice zijn boekbaar bij onder andere:

Captain CruiseCruisereizenCruisewinkelTravel Store

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)