Nieuw cruiseschip AIDAperla doet in 2018 Rotterdam aan

aidaperlaRotterdam mag zich vanaf maart 2018 verheugen op de komst van het toekomstige zusterschip van de AIDAprima, de AIDAperla. Het twaalfde cruiseschip in de vloot van AIDA Cruises zal dan Hamburg als thuishaven hebben voor 7-daagse cruises naar steden als Southampton (Londen), Le Havre (Parijs), Zeebrugge (Brussel) en Rotterdam. Het betreft de West-Europese route die momenteel AIDAprima vaart tot begin november 2017.

Laatgenoemd schip vertrekt dan naar de Canarische Eilanden en Madeira. De AIDAperla begint haar inaururele seizoen vanaf 1 september 2017 met het varen van vier verschillende routes in de Middellandse Zee. Begin 2018 maakt de AIDAprima haar opwachting in het westelijk gedeelte van de Middellandse Zee voor 7-daagse cruises. De cruises in de periode van maart 2017 tot april 2018 zijn vanaf 6 oktober 2016 boekbaar.

Wil je ook mee op de AIDAperla? Kijk eens bij:

Captain CruiseCruisereizenCruisewinkelStipTUITravel Store

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!