Silversea Cruises presenteert cruiseprogramma voor 2018

Silver Cloud
Silver Cloud

Silversea Cruises heeft haar cruiseprogramma voor 2018 bekendgemaakt. De 9 cruiseschepen van zowel de klassieke als de expeditievloot zullen in totaal 130 landen aandoen verspreid over 7 continenten. Cruisereizigers kunnen bijna 1000 bestemmingen over de gehele wereld ontdekken op gerenoveerde schepen. Daarvan zijn er 250 nieuw voor Silversea Cruises. De belangrijkste hoogtepunten van de zeecruise bestemmingen in 2018 zijn de UNESCO werelderfgoed plekken waaronder de Italiaanse Amalfi-kust en Halong Bay in Vietnam. Amsterdam zal twee keer worden bezocht door de Silver Wind op 17 augustus (07:00-18:00 uur) tijdens een 14-daagse cruise naar de Oostzee en op 11 september met overnachting (18:00-17:00 +1) tijdens een 10-daagse cruise in West-Europa.

2018 is ook het debuutjaar van de Silver Cloud, het meest luxe ‘ice-class’ expeditieschip in de vloot. Tijdens een uitgebreide renovatie, die in augustus 2017 moet gaan starten, zal het worden getransformeerd in een schip die geschikt is om Arctische en Antarctische routes te varen. De Silver Cloud wordt het vierde schip in de expeditievloot naast de Silver Explorer, Silver Galapagos en Silver Discoverer. Laatstgenoemd schip zal dieper Azie in varen met veel nieuwe bestemmingen in Thailand, Maleisië, Vietnam, Cambodja, de Filipijnen en Japan.

Klik hier voor een overzicht van alle cruises van Silversea Cruises in 2018.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!