Norwegian Cruise Line viert 50-jarig bestaan met verjaardagscruises

Norwegian Gem
Norwegian Gem

Norwegian Cruise Line viert dit jaar haar 50e verjaardag. Op 19 december 1966 maakte het M/S Sunward haar eerste reis vanuit Miami naar de Caribbean. Het betekende de start van de rederij die toen nog de naam Norwegian Caribbean Line had. Vandaag de dag bestaat de vloot uit 14 cruiseschepen die naar meer dan 300 bestemmingen varen over de gehele wereld. Om deze gouden mijlpaal te vieren nodigt Norwegian haar gasten, reisagenten, partners en medewerkers op om hun 50 jaar herinneringen te delen via de verjaardagscampagne #NorwegiansFirst50.

De foto’s en verhalen kunnen worden geupload naar de website http://www.NorwegiansFirst50.com, waar ze worden geplaatst op een dynamische tijdlijn met de eerste 50 jaar van de cruisemaatschappij. Het moet een groeiend eerbetoon worden aan 50 jaar vrij voelen op het water. Fans worden ook aangemoedigd om haar herinneringen te delen met vrienden op hun sociale netwerken via de hashtag #NorwegiansFirst50. Zij maken dan kans op het winnen van een gratis cruise.

Voor fans die de verjaardag van Norwegian Cruise Line in december aan boord willen vieren biedt de rederij 5 8- tot 10-daagse verjaardagscruises aan met een boordtegoed van 100 dollar. Dit is tevens te combineren met de ‘Free At Sea’ aanbieding van de rederij. Het gaat om de cruises op 18 december van de Norwegian Breakaway, Getaway en Jade naar de Bahamas en het westelijk gedeelte van de Caribbean en op 19 december van de Norwegian Gem en Pearl naar het oostelijk gedeelte van de Caribbean en het Panamakanaal.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!