Cruisereiziger
Reisbureau

Nieuw cruiseaanbieder Holland Cruise Center vandaag van start

hcc-logoVanaf 1 oktober opent Holland Cruise Center haar virtuele deuren. Holland Cruise Center is een one-stop-cruise-shop waar (potentiële) cruisereizigers inzicht krijgen in de soms ondoorzichtige wereld van cruises. Op eenvoudige wijze kunnen bezoekers een cruise kiezen waarbij zowel duidelijke haveninformatie wordt gegeven, excursiemogelijkheden, scheepsinformatie en de prijzen die men aan boord kan verwachten voor een drankje of een toeslag voor een specialiteiten restaurant. Daarnaast wordt een ‘prijs-trend’ systeem gelanceerd waarbij bezoekers kunnen zien welke prijs er op welk moment van toepassing was en wat de verwachting zal zijn op basis van de beschikbaarheid en informatie uit het verleden.

Alle rederijen zijn vertegenwoordigd bij Holland Cruise Center. Zowel de middenklassen als de ultra luxe rederijen. Holland Cruise Center is voor iedereen toegankelijk en de personen die werkzaam zijn bij Holland Cruise Center hebben inmiddels een jarenlange ervaring in de branche en veel kennis in huis.

Cruises kunnen geboekt worden op de zeer uitgebreide en informatieve website www.hcc-cruises.nl en uiteraard staan er specialisten ter beschikking om vragen te beantwoorden. Holland Cruise Center zal bovendien aanwezig zijn op het Cruise Event in Amsterdam op 22 en 23 oktober 2016.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)