Nieuw cruiseaanbieder Holland Cruise Center vandaag van start

hcc-logoVanaf 1 oktober opent Holland Cruise Center haar virtuele deuren. Holland Cruise Center is een one-stop-cruise-shop waar (potentiële) cruisereizigers inzicht krijgen in de soms ondoorzichtige wereld van cruises. Op eenvoudige wijze kunnen bezoekers een cruise kiezen waarbij zowel duidelijke haveninformatie wordt gegeven, excursiemogelijkheden, scheepsinformatie en de prijzen die men aan boord kan verwachten voor een drankje of een toeslag voor een specialiteiten restaurant. Daarnaast wordt een ‘prijs-trend’ systeem gelanceerd waarbij bezoekers kunnen zien welke prijs er op welk moment van toepassing was en wat de verwachting zal zijn op basis van de beschikbaarheid en informatie uit het verleden.

Alle rederijen zijn vertegenwoordigd bij Holland Cruise Center. Zowel de middenklassen als de ultra luxe rederijen. Holland Cruise Center is voor iedereen toegankelijk en de personen die werkzaam zijn bij Holland Cruise Center hebben inmiddels een jarenlange ervaring in de branche en veel kennis in huis.

Cruises kunnen geboekt worden op de zeer uitgebreide en informatieve website www.hcc-cruises.nl en uiteraard staan er specialisten ter beschikking om vragen te beantwoorden. Holland Cruise Center zal bovendien aanwezig zijn op het Cruise Event in Amsterdam op 22 en 23 oktober 2016.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.
Als cadeautje ontvang je downloadbare kalenders van Amsterdam, Rotterdam en IJmuiden.