Vliegsimulator tijdelijke attractie op Mein Schiff 1

Vliegsimulator Mein Schiff 1Op de Mein Schiff 1 van het Duitse TUI Cruises is van 24 september tot 8 november 2016 een vliegsimulator aan boord. Wie altijd eens in de cockpit  heeft willen zitten en een vliegtuig besturen heeft nu de kans. Je kunt een vlucht van 30 minuten of van 60 minuten maken. Daarbij word je begeleid door vlieginstructoren, echte piloten, die je helpen om vanaf een van de 24.000 luchthavens op te stijgen en te landen. Weer, tijdstip en allerlei problemen tijdens de vlucht kunnen bovendien ook onderdeel worden van je vlieguurtje.  Volgens de cruisemaatschappij is deze vliegsimulator de eerste ooit op een cruiseschip. Daarvoor is een samenwerking aangegaan met het bedrijf Ipilot.

Volwassenen en kinderen vanaf 6 mogen met de vliegsimulator mee. Een sessie begint bij €79 euro.

Cruises op de Mein Schiff 1 zijn onder andere boekbaar bij:

Captain CruiseCruisereizenCruisewinkelTUITravelstore

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)