Vliegsimulator tijdelijke attractie op Mein Schiff 1

Vliegsimulator Mein Schiff 1Op de Mein Schiff 1 van het Duitse TUI Cruises is van 24 september tot 8 november 2016 een vliegsimulator aan boord. Wie altijd eens in de cockpit  heeft willen zitten en een vliegtuig besturen heeft nu de kans. Je kunt een vlucht van 30 minuten of van 60 minuten maken. Daarbij word je begeleid door vlieginstructoren, echte piloten, die je helpen om vanaf een van de 24.000 luchthavens op te stijgen en te landen. Weer, tijdstip en allerlei problemen tijdens de vlucht kunnen bovendien ook onderdeel worden van je vlieguurtje.  Volgens de cruisemaatschappij is deze vliegsimulator de eerste ooit op een cruiseschip. Daarvoor is een samenwerking aangegaan met het bedrijf Ipilot.

Volwassenen en kinderen vanaf 6 mogen met de vliegsimulator mee. Een sessie begint bij €79 euro.

Cruises op de Mein Schiff 1 zijn onder andere boekbaar bij:

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.
Als cadeautje ontvang je downloadbare kalenders van Amsterdam, Rotterdam en IJmuiden.