Designteam samengesteld voor nieuwe cruiseschepen Costa Cruises

costa-cruisesCosta Cruises heeft vier design- en interieur ondernemingen benaderd om het interieur van twee nieuwe Costa cruiseschepen te ontwerpen. Deze 6.600 passagiers schepen zullen worden geleverd in 2019 en 2021. Creative director Adam D. Tihany is eindverantwoordelijk voor deze ontwerpen en het uiterlijk van de schepen. Hij is geen onbekende in de cruisewereld en was ook betrokken bij o.a. de Seabourn Encore (december 2016) en het MS Koningsdam. De gehele layout van de schepen komt voort uit wat Costa cruisereizigers in het verleden hebben aangegeven wat verbeterd kan worden.

De inrichting en ontwerp van de hutten wordt verzorgd door Italiaans bedrijf Dordoni Architetti. Ook zijn zij verantwoordelijk voor de inrichting van het Japanse restaurant en de fitnesszaal. Het bedrijf Jeffrey Beers zal aan het casino, vele restaurants, bars en lounges een Italiaanse touch toevoegen. Onderneming AWK zal als coördinerende architect een rol gaan spelen tussen de design teams en de Meyer Turku scheepswerf waar de schepen gebouwd worden. Tot slot wordt het driedekken hoge atrium met café’s, bars en een podium ontworpen door de Rockwell Group.

Miriam

Miriam is ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ook het minder bekende riviercruisen heeft een plek in haar hart gekregen.