Cruisereiziger
KinderenOntspanning

MSC Cruises verrijkt haar familie entertainmentprogramma met een webserie voor kinderen

kelly-kloeMSC Cruises kondigde dinsdag aan haar faciliteiten voor families verder uit te breiden met een nieuwe reeks aan leuke kinderactiviteiten en een daar bijbehorende webserie, ‘Kelly & Kloë On Board’. Met deze webserie kunnen kinderen voorafgaand aan hun vakantie voorpret beleven en na afloop nog nagenieten van de avonturen aan boord. ‘Wij zijn verheugd om deze nieuwe beleving voor kinderen en hun families, zowel aan land als aan boord,  te mogen introduceren. Het brengt ons streven om jongere gasten te entertainen op een unieke en spannende wijze tot leven’, legt Matteo Mancini, MSC Cruises’ Manager Kinderentertainment, uit.

De ‘Kelly & Kloë On Board’ dag zal de komende maand over de gehele vloot worden uitgerold.  Het verhaal gaat over twee jonge meisjes – Kelly en Kloë –  welke tijd aan boord doorbrengen met hun vader- de kapitein. Op een dag gaan zij, ondanks hun belofte om te gaan studeren in de hut, op avontuur vol plezier en kattenkwaad samen met de butler en twee andere personeelsleden. Tijdens hun avontuur op het schip ervaren zij magie, videogames, een 4D bioscoop, een glijbaan, sport en dans waarbij zij eindeloos wisselen van kleding.

Het entertainmentprogramma rondom Kelly & Kloë is ontwikkeld om kinderen het schip te laten ontdekken en te laten spelen zoals Kelly & Kloë. Met een dag vol verschillende activiteiten zullen kinderen in staat worden gesteld om het themaliedje en het bijhorende dansje te leren evenals deel te nemen aan een selfie-wedstrijd verkleed als de personages uit het verhaal en de mogelijkheid tot het schrijven van een eigen aflevering.

De webserie, welke kinderen kunnen bekijken op de website van MSC Cruises, beschikt in het eerste seizoen over vier afleveringen van drie minuten. Kinderen kunnen deze bekijken voorafgaand aan hun cruise of als ze weer thuis zijn om het plezier wat ze aan boord hebben beleefd opnieuw te beleven.  De webserie kan bekeken worden via https://www.msccruises.nl/nl-nl/MSC/Webseries-KellyKloe-Aanboord.aspx

Het nieuwe entertainment is ontwikkeld door het entertainmentteam van MSC Cruises in samenwerking met ervaren professionals uit de wereld van televisie en muziektheater.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Cruisereiziger