Video: Central Park op ’s werelds grootste cruiseschip Harmony of the Seas

Een tropische tuin op het vasteland vergt veel zorg, aandacht en expertise, laat staan eentje op zee. ‘Central Park’ op ’s werelds grootste cruiseschip Harmony of the Seas telt maar liefst 12.000 planten en vormen een oase van rust midden op zee. De hoveniers zijn vol passie bezig om deze prachtige tuin op orde te houden.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.