Miss USA wordt de doopmoeder van de Carnival Vista

Carnival Cruise Line Miss USA Deshauna Barber
Miss USA Deshauna Barber

Miss USA Deshauna Barber wordt de doopmoeder van het nieuwste en grootste cruiseschip van Carnival Cruise Line, Carnival Vista. Barber schreef eerder dit jaar geschiedenis toen ze de eerste vrouw werd in het Amerikaanse leger die de titel van Miss USA won. Ze is momenteel werkzaam als logistiek commandant. Barber zal het schip (133.500 brutoton) officieel dopen tijdens een ceremonie aan boord dat onderdeel is van een gala ter ere van Operation Homefront, een organisatie die noodhulp levert voor de Amerikaanse militaire troepen, de families die achterblijven en gewonde militairen bij thuiskomst. Daarbij zal de populaire country-zangeres Carrie Underwood een exclusief concert verzorgen. Honderden militaire families zullen te gast zijn op het schip en genieten van alle faciliteiten op de Carnival Vista. De festiviteiten zijn het hoogtepunt van Honor. Family. Fun., een geldinzamelingsactie van Carnival voor Operation Homefront.

De Carnival Vista is momenteel nog bezig aan haar inaugurele seizoen in Europa. Eind oktober maakt het de transatlantische oversteek naar de Verenigde Staten. Vanuit New York zal het enkele 11-daagse cruises gaan maken, voordat het het gehele jaar door 6- en 8-daagse routes naar de Caribbean gaat varen vanuit Miami.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!