Multimiljoenen renovatie voor Seven Seas Voyager

Seven Seas VoyagerUltraluxe cruiseschip Seven Seas Voyager (2003, 700 passagiers) zal in oktober het droogdok ingaan voor een luxe makeover. Dit is onderdeel van het multimiljoenen dollar kostende renovatieprogramma. Eerder in 2013 ontving het schip ook een renovatie.
Begin november zal de Seven Seas Voyager klaar zijn met deze renovatie en zal zijn voorzien van nieuwe inrichting in de suites en publieke ruimtes. Inspiratie hiervoor is de gloednieuwe Seven Seas Explorer.

Onderdeel van de renovatie zijn:

  • Suites: De Penthouse, Concierge en Deluxe Suites worden heringericht met Elite Slumber bedden, badkamers met marmer en zitruimtes met nieuwe kunst.
  • Restaurants: Het hoofdrestaurant, de Compass Rose, krijgt een nieuw decor met kristallen kroonluchters en leren zetels. Buffetrestaurant La Veranda krijgt een meer open buffet en een nieuw klaar-terwijl-u-wacht grill station. De Pool-grill ontvangt nieuwe zitjes en een infra-rood barbecue. Tenslotte wordt het Franse restaurant Chartreuse toegevoegd aan het schip, in plaats van het huidige Franse restaurant Signatures.
  • Publieke ruimtes: De Voyager Lounge op dek 4 wordt voorzien van een zwart/witte bar met kroonluchters en loveseats. Ook zal het receptiedek worden geupgrade alsook de Coffee Connection, de Connoisseur Lounge, card room, winkels en de Canyon Ranch Spa Club.

compass-roseSeven Seas Voyager’s make-over is klaar op 9 november 2016 wanneer de Presidentscruise met CEO Jason Montague plaats vindt.
Seven Seas Mariner wordt in april 2017 voorzien van de upgrade. Seven Seas Navigator was de allereerst afgelopen lente.

Cruises bij Regent Seven Seas Cruises zijn geheel ultra-inclusief met drankjes, fooien én excursies.

Cruises op de Seven Seas Voyager zijn boekbaar bij:

Captain CruiseCruisereizenCruisewinkel

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.