Multimiljoenen renovatie voor Seven Seas Voyager

Seven Seas VoyagerUltraluxe cruiseschip Seven Seas Voyager (2003, 700 passagiers) zal in oktober het droogdok ingaan voor een luxe makeover. Dit is onderdeel van het multimiljoenen dollar kostende renovatieprogramma. Eerder in 2013 ontving het schip ook een renovatie.
Begin november zal de Seven Seas Voyager klaar zijn met deze renovatie en zal zijn voorzien van nieuwe inrichting in de suites en publieke ruimtes. Inspiratie hiervoor is de gloednieuwe Seven Seas Explorer.

Onderdeel van de renovatie zijn:

  • Suites: De Penthouse, Concierge en Deluxe Suites worden heringericht met Elite Slumber bedden, badkamers met marmer en zitruimtes met nieuwe kunst.
  • Restaurants: Het hoofdrestaurant, de Compass Rose, krijgt een nieuw decor met kristallen kroonluchters en leren zetels. Buffetrestaurant La Veranda krijgt een meer open buffet en een nieuw klaar-terwijl-u-wacht grill station. De Pool-grill ontvangt nieuwe zitjes en een infra-rood barbecue. Tenslotte wordt het Franse restaurant Chartreuse toegevoegd aan het schip, in plaats van het huidige Franse restaurant Signatures.
  • Publieke ruimtes: De Voyager Lounge op dek 4 wordt voorzien van een zwart/witte bar met kroonluchters en loveseats. Ook zal het receptiedek worden geupgrade alsook de Coffee Connection, de Connoisseur Lounge, card room, winkels en de Canyon Ranch Spa Club.

compass-roseSeven Seas Voyager’s make-over is klaar op 9 november 2016 wanneer de Presidentscruise met CEO Jason Montague plaats vindt.
Seven Seas Mariner wordt in april 2017 voorzien van de upgrade. Seven Seas Navigator was de allereerst afgelopen lente.

Cruises bij Regent Seven Seas Cruises zijn geheel ultra-inclusief met drankjes, fooien én excursies.

Cruises op de Seven Seas Voyager zijn boekbaar bij:

Captain CruiseCruisereizenCruisewinkelTravel Store

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)