Cruisereiziger
Bestemmingen

Boekingen voor gloednieuwe AIDAperla vanaf Rotterdam geopend

Vanaf vandaag, 6 oktober 2016 is het mogelijk om te boeken voor de gloednieuwe AIDAperla. Dit schip vaart voor het eerst vanuit Rotterdam naar o.a. Hamburg op 15 maart 2018. De routes van de AIDAperla gelijken die van de huidige AIDAprima. Vanuit Rotterdam gaat de 7 daagse cruise naar Hamburg, Southampton, Le Havre en Zeebrugge. Tussen de laatste cruise van de AIDAprima op 2 november en de eerste cruise van de AIDAperla zitten ruim vier maanden.

Zoals eerder gemeld zal de AIDAprima Rotterdam verlaten na 2 november 2017. Het cruiseschip gaat vanaf die tijd richting de Canarische Eilanden en Madeira. Elke week zal het schip een 7-daagse cruise maken vanaf Las Palmas (Grand Canaria) of Santa Cruz de Tenerife (Tenerife). Havens die worden bezocht zijn Madeira, Fuertaventura en Lanzarote.

Wil je ook mee op de AIDAperla of AIDAprima? Kijk eens bij:

CruiseOnline Cruisereizen Stip TUI Captain Cruise Corendon 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)