Boekingen voor gloednieuwe AIDAperla vanaf Rotterdam geopend

eerste-reis-aidaperlaVanaf vandaag, 6 oktober 2016 is het mogelijk om te boeken voor de gloednieuwe AIDAperla. Dit schip vaart voor het eerst vanuit Rotterdam naar o.a. Hamburg op 15 maart 2018. De routes van de AIDAperla gelijken die van de huidige AIDAprima. Vanuit Rotterdam gaat de 7 daagse cruise naar Hamburg, Southampton, Le Havre en Zeebrugge. Tussen de laatste cruise van de AIDAprima op 2 november en de eerste cruise van de AIDAperla zitten ruim vier maanden.

Zoals eerder gemeld zal de AIDAprima Rotterdam verlaten na 2 november 2017. Het cruiseschip gaat vanaf die tijd richting de Canarische Eilanden en Madeira. Elke week zal het schip een 7-daagse cruise maken vanaf Las Palmas (Grand Canaria) of Santa Cruz de Tenerife (Tenerife). Havens die worden bezocht zijn Madeira, Fuerataventura en Lanzarote.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ga je mee op cruise?

close

Mis niets meer!


Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.