Holland America Line kiest partner PHD voor mediastrategie

PHD onderdeel van OmnicomMediaGroup Nederland, heeft het Holland America Line (HAL) account gewonnen en zal voor hen mediastrategie, planning en inkoop gaan realiseren. HAL is al 140 jaar leidinggevend in de cruisewereld en heeft ambitieuze doelstellingen om de cruisemarkt in Nederland verder uit te bouwen en verdere groei in komende jaren te realiseren.

Nico Bleichrodt, Managing Director Sales & Marketing – Continental Europe: “De afgelopen jaren heeft de Nederlandse cruisemarkt zich enorm ontwikkeld waarbij Holland America Line een sterke marktleiderspositie heeft ingenomen. Maar onze ambitie gaat veel verder en wij kijken er dan ook naar uit om samen met het professionele en dynamische team van PHD cruisevakanties in Nederland op de kaart te zetten.”

Floris van Aller, Business Development Director PHD: ”Wij zijn buitengewoon trots om voor dit prachtige merk te gaan werken. HAL heeft zeer ambitieuze doelstellingen en we kunnen niet wachten om onze bijdrage te leveren aan de realisatie hiervan. We kijken dan ook uit naar een succesvol en langdurig partnership.”

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)