Cruisereiziger
Uncategorized

Orkaan Matthew zorgt voor gesloten havens en geannuleerde cruises

Key West

Orkaan Matthew heeft er voor gezorgd dat zes cruisehavens gesloten zijn als gevolg van de grote dreiging. Port Miami, Port Everglades, Port Canaveral, Jacksonville, Palm Beach en Key West zijn allen gesloten tot nader order. Cruiseschepen en andere schepen mogen de havens niet in of uit.

Er zijn veel cruises van talloze rederijen die hun route gewijzigd hebben of helemaal geannuleerd zijn. Ook zijn er cruiseschepen die een dag langer op zee gebleven zijn. Passagiers zijn in vele gevallen gecompenseerd met een extra boordtegoed of een korting op hun volgende cruise. Het gaat om de rederijen:

  • Royal Caribbean: Allure of the Seas, Adventure of the Seas, Enchantment of the Seas, Freedom of the Seas, Majesty of the Seas, Empress of the Seas
  • Carnival Cruise Line: Carnival Splendor, Carnival Sensation, Carnival Ecstasy, Carnival Pride, Carnival Victory, Carnival Elation, Carnival Conquest, Carnival Breeze, Carnival Sunshine
  • Norwegian Cruise Line: Norwegian Sky, Norwegian Breakaway, Norwegian Escape
  • Princess Cruises: Island Princess
  • Disney Cruise Line: Disney Dream, Disney Magic
  • Fathom: Adonia

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)