Orkaan Matthew zorgt voor gesloten havens en geannuleerde cruises

Key West

Orkaan Matthew heeft er voor gezorgd dat zes cruisehavens gesloten zijn als gevolg van de grote dreiging. Port Miami, Port Everglades, Port Canaveral, Jacksonville, Palm Beach en Key West zijn allen gesloten tot nader order. Cruiseschepen en andere schepen mogen de havens niet in of uit.

Er zijn veel cruises van talloze rederijen die hun route gewijzigd hebben of helemaal geannuleerd zijn. Ook zijn er cruiseschepen die een dag langer op zee gebleven zijn. Passagiers zijn in vele gevallen gecompenseerd met een extra boordtegoed of een korting op hun volgende cruise. Het gaat om de rederijen:

  • Royal Caribbean: Allure of the Seas, Adventure of the Seas, Enchantment of the Seas, Freedom of the Seas, Majesty of the Seas, Empress of the Seas
  • Carnival Cruise Line: Carnival Splendor, Carnival Sensation, Carnival Ecstasy, Carnival Pride, Carnival Victory, Carnival Elation, Carnival Conquest, Carnival Breeze, Carnival Sunshine
  • Norwegian Cruise Line: Norwegian Sky, Norwegian Breakaway, Norwegian Escape
  • Princess Cruises: Island Princess
  • Disney Cruise Line: Disney Dream, Disney Magic
  • Fathom: Adonia

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.
Als cadeautje ontvang je downloadbare kalenders van Amsterdam, Rotterdam en IJmuiden.