‘Royal Tea’ binnenkort beschikbaar op alle cruiseschepen Disney Cruise Line

royal-court-tea-party-00Disney Cruise Line heeft besloten om het ‘Royal Court Royal Tea’ evenement, dat sinds eind 2013 alleen beschikbaar was op de Disney Fantasy, ook aan te gaan bieden op de 3 andere cruiseschepen in haar vloot. Tijdens een high tea worden ouders met hun kinderen als echte prinsessen en prinsen behandeld. Het ‘koninklijk’ feestje vindt plaats in een van de restaurants, waarvan de aankleding is geïnspireerd op de Disney-klassiekers Assepoester, Sneeuwwitje, Belle en het Beest en Doornroosje. Naast de Disney prinsessen zullen ook Lady Chamomile en Chef Brule aanwezig zijn bij het theekransje. Zij treden op als gastheer en gastvrouw en vertellen verhalen, dansen en zingen Disney-liedjes.

De ‘Royal Court Royal Tea’ is sinds kort ook beschikbaar in de Royal Palace op de Disney Dream tijdens alle 5-daagse cruises. Vanaf 4 november 2016 wordt dit uitgebreid naar alle 4-daagse cruises. Op 10 november en 11 november 2016 is het de beurt aan respectievelijk de Disney Wonder (in Triton’s) en Disney Magic (Lumiere’s) op alle routes. Deelname aan het interactieve evenement is niet goedkoop. Voor 1 volwassene en 1 kind moet er 279 dollar worden betaald, Daar krijgen de kinderen dan wel een schatkistje bij, rijk gevuld met Disney-artikelen.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!