Carnival Cruise Line gaat cruiseterminal Long Beach uitbreiden

long-beachCarnival Cruise Line is tot een akkoord gekomen met de lokale autoriteiten van Long Beach, Californie voor de uitbreiding van de Long Beach Cruise Terminal met als doel om in de toekomst grotere schepen te kunnen ontvangen en de faciliteiten van de terminal te verbeteren. Carnival exploiteert de Long Beach Cruise Terminal al sinds 2013. Door de overeenkomst wordt de terminal meer dan twee keer zo groot van ongeveer 20.000 vierkante meters naar 43.000 vierkante meters. Hierdoor is er o.a. meer ruimte om passagiers die inschepen al toegang te geven tot de terminal voordat ontscheping is beëindigd. Eind 2017 moeten de werkzaamheden afgerond zijn. Tijdens de bouw zullen er maatregelen worden genomen om een vlotte doorstroming en goede service aan de cruisepassagiers te garanderen.

Momenteel varen vanuit Long Beach de recent gerenoveerde Carnival Inspiration en Carnival Imagination het gehele jaar door 3- en 4-daagse cruises naar Baja Mexico en de Carnival Miracle 7-daagse cruises naar de Mexicaans Riviera en 14- en 15-daagse cruises naar Hawaii en Alaska.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!