Win kaarten voor het Cruise Event in Amsterdam!

Cruise EventOp 22 en 23 oktober 2016 vindt wederom het grootste Cruise Event plaats in de Passenger Terminal te Amsterdam.
Waar ga je naartoe op cruise? Wordt het Europa, Cariben of misschien wel Azië? En kies je voor groot, klein, luxe? Tijdens het Cruise Event in Amsterdam op aanstaande zaterdag 22 en zondag 23 oktober, komen alle aanbieders van cruises, rederijen, gespecialiseerde reisagenten en touroperators bij elkaar om antwoord te geven op al je vragen. Dé plek om inspiratie op te doen!

Cruisereiziger is dit keer ook weer aanwezig in Amsterdam met een interactief podium, de Cruise News Lounge. In de ‘Cruise News Lounge’ vertellen vertegenwoordigers van rederijen en reisbureaus over noviteiten en nieuwste cruiseschepen. Hét moment om met Cruisereiziger Miriam een praatje te maken en vragen te stellen.

Cruisereiziger geeft maar liefst 25×2 kaarten weg voor het event!

Stuur een mail voor vrijdag 12:00 uur naar prijsvraag@cruisereiziger.nl of laat op Facebook een reactie achter met je naam, woonplaats en mailadres. Je krijgt later die vrijdag per mail bericht of je hebt gewonnen. Dan liggen de kaarten voor je klaar op het Cruise-Event. Succes!

Update 13:40 uur: De prijswinnaars hebben zojuist bericht (per email of bericht via Facebook) gehad dat ze gewonnen hebben. Heb je geen bericht ontvangen, dan behoor je helaas niet tot de winnaars. Iedereen dank voor je enthousiaste deelname!

Voor meer informatie over het Cruise-Event klik je hier.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

4 thoughts on “Win kaarten voor het Cruise Event in Amsterdam!

 • 19 oktober 2016 om 22:52
  Permalink

  mijn man heeft al gereageerd op Facebook, maar ik wil het hier. We hebben al gevaren met HAL – PHOENIX – HURTIGRUTEN en MSC allemaal geweldig, maar ook grote verschillen, o.a. in prijs en sfeer.
  Wellicht kunnen we nieuwe ideeen opdoen, maar de eerste cruise is al geboekt bij MSC rondje Ierland in mei 2017, we maken gemiddeld drie cruises per jaar ( zo lang bruintje het kan trekken )

 • 20 oktober 2016 om 05:52
  Permalink

  Wij gaan ons oriënteren voor een cruise,nog nooit gedaan.omdat we een nacht op de geweldige SS Roterdam hebben geslapen willen we cruise maken.de sfeer is zo mooi op een schip erg indrukwekkend zelfs als hij aan de kade ligt,en niet kan varen.groet Geertjan Buchwaldt

 • 20 oktober 2016 om 09:04
  Permalink

  Ik heb de afgelopen 2 jaar voor het eerst 4 x een cruise gemaakt met Holland America Line.
  met de Rotterdam ,Wesrerdam,Eutodam.Een prachtige belevenis,heb ontzettend genoten,smaakt naar meer.
  Heb interesse om de beurs te bezoeken.

 • 21 oktober 2016 om 15:44
  Permalink

  ik en mijn vrouw zouden graag bij dit evenement willen zijn ,na zoveel tegenslagen op dit moment,zijn wij er aan toe,om het cruise gevoel weer te henben

Reacties zijn gesloten.