Video: Het grootste cruiseschip ter wereld in cijfers

Over 2,5 week, op zaterdag 5 november, arriveert het grootste cruiseschip ter wereld, de Harmony of the Seas van Royal Caribbean International, in haar nieuwe Amerikaanse thuishaven Port Everglades in Florida voor haar winterseizoen 2016-2017. Het derde schip in de Oasis-klasse vaart aansluitend aan een 4-daagse cruise naar Nassau 8-daagse cruises naar het oostelijke en westelijke gedeelte van de Caribbean.

Ter introductie van het schip, dat 5.475 passagiers kan huisvesten, voor de Amerikaanse cruisemarkt heeft Royal Caribbean International de video ‘Harmony of the Seas by the Numbers’ gepubliceerd met alle interessante feiten en statistieken. Dat varieert van de technische cijfers zoals de lengte van het schip tot aan de handige weetjes waaronder het aantal kunstwerken aan boord. Letterlijk het gehele schip wordt becijferd.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.