Viking Ocean Cruises naar Azië, Australië en Alaska

viking-star
Viking Star

Viking Ocean Cruises gaat haar horizon verbreden naar Azië, Australië en Alaska. De Amerikaanse cruisemaatschappij positioneert haar vijfde nieuwe cruiseschip, de Viking Spirit, in het Verre Oosten en Australië in de winter van 2018. Het zal daar van Bangkok tot Hong Kong en van Sydney tot Auckland gaan varen. Aansluitend zet het koers naar Alaska voor de zomer van 2019. Daarbij is het mogelijk om een 93-daagse cruise te boeken van Auckland tot aan Vancouver.

De Viking Spirit komt in juni 2018 in de vaart. Andere schepen in de bestelling zijn de Viking Sky (oplevering februari 2017), Viking Sun (oplevering oktober 2017) en het nog zonder naam zijnde 6e schip (maart 2020). Allen worden gebouwd door de Italiaanse scheepsbouwer Fincantieri.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!