Cruisereiziger
KinderenOntspanningShowsThemacruise

Disney Cruise Line introduceert Marvel Day at Sea op Disney Magic

Disney Cruise Line heeft bekendgemaakt dat op zeven speciale cruises vanuit New York in de herfst van 2017 een dag volledig in het teken zal staan van de superhelden en superschurken van Marvel, zoals Spiderman, Captain America en Thor. Tijdens de ‘Marvel Day at Sea’ op de Disney Magic zullen diverse festiviteiten plaatsvinden waaronder ontmoetingen met de striphelden, een feest op het dek in het teken van Marvel compleet met vuurwerk en geluidseffecten en activiteiten voor de jeugd met met Marvel-quizjes en knutselen. Verder is er speciale merchandise beschikbaar, is het aanbod van eten en drinken aangepast en worden de populaire Marvel films vertoond. Kinderen kunnen genieten van de Disney XD shows Avengers Assemble, Ultimate Spiderman en Guardians of the Galaxy.

Marvel Day at Sea zal plaatsvinden op 8- en 9-daagse cruise op de Disney Magic naar de Bahamas met vertrek vanuit New York op 6, 14 en 28 oktober en 4, 11 en 18 november 2017. Op alle cruises wordt het prive-eiland van Disney Castaway Cay aangedaan en Port Canaveral (Florida) bezocht met een dag  op het Walt Disney World Resort. Marvel Day at Sea  wordt daarnaast ook gehouden op een 8-daagse cruise langs de Canadese kust met vertrek uit New York op 21 oktober 2017 met stops in Charlottetown, Sydney en Halifax.

Boek nu een cruise op de Disney Magic bij:

CruiseOnline Cruisereizen

 

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen op Patreon, of via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!