Tip voor dagje uit: Cruise Event in Amsterdam

Cruise EventIn de Passengerterminal van Amsterdam aan de Piet Heinkade vindt op zaterdag en zondag 22 en 23 oktober 2016, het Cruise Event plaats. Twijfel je of een cruisevakantie wel iets voor jou is? Kom dan langs want je zal beslist verrast worden. Droom je over de Caribische eilanden? Met het gezin een city trip maken of met vrienden een wereldcruise maken? Alles is mogelijk en alle bestemmingen over de hele wereld zijn te vinden op het Cruise Event. Een event voor zowel de doorgewinterde cruiser als de ‘first timer’!

 Wat is er te doen tijdens het Cruise Event?

  • Je wordt hartelijk ontvangen bij de entree met een gratis abonnement op TRAVELBOOK Magazine.
  • Stel vragen aan de reisspecialisten, stel je droomreis op maat samen met de mogelijkheid deze direct te boeken met korting!
  • Liever oriënteren? Tijdens verschillende presentaties wordt uitgelegd hoe een cruise werkt, wat de mogelijkheden zijn en welke landen en steden je allemaal kunt aandoen.
  • Ontdek de verschillen tussen de schepen in de Cruise News Lounge die door Cruisereiziger wordt verzorgd.
  • Holland America Line heeft een aantal presentaties in de eigen theaterzaal
  • Klik hier voor alle presentaties!
  • En natuurlijk is er ook plek voor een hapje en drankje

Voor meer info klik je hier.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)