CEO Celestyal Cruises wordt nieuwe voorzitter CLIA Europe

PrintKyriakos Anastassiadis, CEO van Celestyal Cruises, wordt de nieuwe voorzitter van CLIA Europe, de branche-associatie van cruiserederijen in Europa. Anastassiadis, die 3 jaar geleden al zitting nam in het Europees Uitvoerend Comite van de CLIA, neemt de rol per 1 januari 2017 over van Pierfrancesco Vago, de Executive Chairman van MSC Cruises, die deze 3 jaar vervulde. Anastassiadis neemt de cruciale rol op zich als vertegenwoordiger van de standpunten van de kleinere rederijen zoals Celestyal Cruises.

Op verzoek van de leden van de Algemene Vergadering van CLIA Europe blijft Vago aan boord van de organisatie als lid van het Uitvoerend Comité. De andere leden van dit Comité zijn David Dingle (voorzitter Carnival UK en vice-voorzitter CLIA Europe), Manfredi Lefebvre d’Ovidio (voorzitter van Silversea Cruises), Gavin Smith (Senior Vice President International Royal Caribbean) en Michael Thamm (CEO van de Costa Group).

Benieuwd waar Celestyal Cruises naar toe vaart? Kijk eens bij:

Captain Cruise

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!