Cruisepaviljoen “Cruises Wereldwijd” op Vakantiebeurs 2017

Vakantiebeurs 2017Op de volgende editie van de Vakantiebeurs in de Jaarbeurs in Utrecht zullen 18 rederijen en cruisespecialisten verenigd zijn. De Vakantiebeurs vindt plaats van 11 tot en met 15 januari 2017. Op de Vakantiebeurs zullen in hal 8 zo’n 18 rederijen en cruisemaatschappijen in een speciaal paviljoen met de naam Cruises Wereldwijd te vinden zijn. De deelnemers geven informatie, presentaties en er draaien korte, informatieve films. Het aanbod is zeer divers en varieert van stedentrips, golfcruises, yogacruises, cruises voor kinderen, natuurreizen tot poolcruises.

Vakantiebeurs 2017 Onder het motto ‘Alsof je er al bent’ vindt van 11 tot en met 15 januari 2017 de Vakantiebeurs plaats in de Jaarbeurs in Utrecht. Belangrijkste reden voor bezoekers om naar dit evenement te komen is om informatie te vergaren en inspiratie en concrete ideeën op te doen voor de volgende vakantie(s). Locals, reisleiders en ervaren reizigers geven persoonlijke reistips uit eerste hand. Overal is dans, eten, muziek en gezelligheid. Meer informatie via www.vakantiebeurs.nl, via @DeVakantiebeurs en Facebook

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)