Tv serie “Verrückt nach Meer” brengt riviercruisen in beeld

Vandaag start op de Duitse tv-zender ARD de populaire vervolgserie “Verrückt nach Meer”. In de nieuwe serie staan ditmaal twee riviercruiseschepen van rederij Phoenix centraal. Twintig afleveringen gaan over het wel en wee van passagiers en crew op het MS Anesha (met Nederlandse kapitein) op de Donau en het MS Gloria in Frankrijk.

De afleveringen “Verrückt nach Fluss” worden van maandag tot en met vrijdag uitgezonden om 16:10 uur op de ARD vanaf vandaag, woensdag 26 oktober 2016.

Ook zin gekregen in riviercruisen? Ga dan voor Phoenix riviercruises naar:

 Dreamlines


 

Wil je echt alles weten over een riviercruise? Ga dan naar Riviercruisereiziger.nl Daar vind je meer informatie over routes, riviercruiseschepen en bestemmingen.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.
Als cadeautje ontvang je downloadbare kalenders van Amsterdam, Rotterdam en IJmuiden.