Carnival Spirit gaat niet naar China en blijft in Australië

Carnival Spirit
Carnival Spirit

Carnival Cruise Line heeft bekendgemaakt dat het cruiseschip Carnival Spirit ook het gehele jaar 2018 Sydney als thuishaven krijgt. De Amerikaanse cruisemaatschappij zou oorspronkelijk het schip in de winter van 2018 in China laten varen. Het zou de eerste zijn in de vloot die daar haar opwachting zou maken. Op dat besluit is men nu teruggekomen.

Als reden wordt het huidige succes en populariteit van de rederij in Australië en de daarbij behorende capaciteit opgevoerd. Onmiddellijk na de geplande droogdok in Singapore in mei 2018 zet het weer koers naar Australië. Het lijkt erop dat Carnival Cruise Line niet eerder dan in 2019 haar debuut zal gaan maken in China, mogelijk met de Carnival Splendor.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!