MSC Cruises biedt eerste wereldcruise aan met MSC Magnifica

MSC Magnifica

MSC Cruises kondigde maandag de start van de verkoop van haar eerste wereldcruise aan. De MSC World Cruise zal worden uitgevoerd door het cruiseschip MSC Magnifica. Het schip zal op 5 januari 2019 vanuit Genua vertrekken en zal 119 dagen later, op 3 mei 2019, weer terugkeren in Genua. Tijdens de reis worden in totaal 49 bestemmingen in 32 landen op 6 continenten aangedaan. Vanaf 14 november zullen MSC Voyagers Clubleden exclusief in staat zijn de MSC World Cruise te reserveren. De verkoop voor overige reizigers zal van start gaan op 14 december. Inscheping is mogelijk in Civitavecchia/Rome, Genua, Marseille en Barcelona. De MSC World Cruise is te boeken voor een vanafprijs van €12.499 p.p..

“Als bedrijf is MSC Cruises toegewijd om haar reizigers speciale en unieke ervaringen te laten beleven. Om deze reden hebben wij deze unieke wereldcruise samengesteld’, zegt MSC Cruises’ Chief Executive Officer Gianni Onorato. “Als één van de meest internationale cruiserederijen ter wereld is het creëren van een wereldcruise, welke het voor reizigers mogelijk maakt om met een cruise de wereld te ontdekken, een natuurlijk gevolg. Uiteraard hebben wij dit volledig in de stijl van MSC Cruises gedaan met het best mogelijk schip- MSC Magnifica- om optimaal van de reis te kunnen genieten.

MSC Cruises heeft voor de World Cruises 49 populaire bestemmingen over de wereld geselecteerd waarvan een aantal alleen tijdens deze reis worden aangedaan, van de warmte van de archipel van Tonga en de heldere wateren van Bora Bora naar de bloeiende cultuur van Cartagena en de oase van Aqaba. De MSC World Cruise biedt reizigers tevens de mogelijkheid om Nieuw -Zeeland, Fiji en de Malediven te ontdekken. Tevens zal er een reeks eilanden in de Caribbean worden aangedaan.

Met een gemiddelde aanlegtijd van 13 uur per haven hebben reizigers voldoende tijd om iedere bestemming optimaal te leren kennen en te kunnen genieten van de lokale cultuur en activiteiten. Op populaire bestemmingen met een breed scala aan activiteiten heeft MSC Cruises extra tijd ingepland zoals vier volle dagen in de Stille Oceaan, drie volle dagen in Los Angeles en drie volle dagen op Hawaï. Tot de aangeboden activiteiten behoren o.a. het snorkelen in de lagune van Moorea en een tour door Nga Bay Nationaal Park. Bovendien profiteren reizigers van maar liefst 15 gratis excursies. Ook aan boord kan er volop worden genoten o.a. van de diverse kortingen waaronder de wasservice.

MSC Voyagers Clubleden die boeken tijdens de speciale verkoopmaand ontvangen een gratis drankpakket wat gebruikt kan worden tijdens lunch en diner en de verdiende clubpunten zullen verdrievoudigd worden zodat zij direct kunnen genieten van de privileges welke de behaalde status met zich meebrengt.  Reizigers welke nog geen MSC Voyagers Clublid zijn maar wel in het bezit zijn van een loyaliteitskaart van een andere aanbieder kunnen een loyaliteitskaart ontvangen met dezelfde status of hoger dankzij het Status Match Programma.

Boek nu een cruise op de MSC Magnifica bij:

Captain CruiseCruisereizenCruisewinkelStipTUITravelstore

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!