Genting Dream gearriveerd in thuishaven Hong Kong

Het eerste cruiseschip van de nieuwe Aziatische cruisemaatschappij Dream Cruises, Genting Dream, is zaterdag na een reis van een maand aangekomen in haar nieuwe thuishaven in Hong Kong. Het is het grootste cruiseschip ooit dat in 2017 het gehele jaar door vanaf de Kai Tak Cruise Terminal in Victoria Harbour gaat varen. De Genting Dream, die door de Meyer Werft speciaal voor de Aziatische markt is gebouwd, gaat in Pacific Azië cruises van 2, 5 en 7 nachten maken naar regio’s in Vietnam en China.

Aan boord vond in Hong Kong een welkomstceremonie plaats in het theater waar vele genodigden alvast konden genieten van een van de productieshows.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)