Genting Dream gearriveerd in thuishaven Hong Kong

Het eerste cruiseschip van de nieuwe Aziatische cruisemaatschappij Dream Cruises, Genting Dream, is zaterdag na een reis van een maand aangekomen in haar nieuwe thuishaven in Hong Kong. Het is het grootste cruiseschip ooit dat in 2017 het gehele jaar door vanaf de Kai Tak Cruise Terminal in Victoria Harbour gaat varen. De Genting Dream, die door de Meyer Werft speciaal voor de Aziatische markt is gebouwd, gaat in Pacific Azië cruises van 2, 5 en 7 nachten maken naar regio’s in Vietnam en China.

Aan boord vond in Hong Kong een welkomstceremonie plaats in het theater waar vele genodigden alvast konden genieten van een van de productieshows.

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.
Als cadeautje ontvang je downloadbare kalenders van Amsterdam, Rotterdam en IJmuiden.