IJsbaan op dek 16 van AIDAprima geopend

AIDA Cruises heeft zaterdag 12 november 2016 aan boord van haar cruiseschip AIDAprima een ijsbaan geopend. Sportieve passagiers kunnen hierdoor op dek 16 schaatsen. Rondom de ijsbaan van 200 m2, die op het sportveld gelegen is, zijn gezellige kerstmarktkramen te vinden.De opening werd gedaan door het schaatspaar Salomé Casabona Studer en Peter Turner, beide werkzaam bij de HOLIDAY ON ICE-Show BELIEVE. Tot en met half maart 2017 blijft de ijsbaan liggen. HOLIDAY ON ICE zal schaats workshops gaan geven, zodat je binnen zeven dagen een echte ijsprins of -prinses kunt worden.

Naast schaatsen op de ijsbaan zijn er ook andere activiteiten zoals een HOLIDAY ON ICE – show, curling en een ijsdisco voor groot en klein. De traditionele kerstmarkt is uiteraard alleen in de kersttijd aanwezig. Glühwein en lekkernijen zorgen voor een warm gevoel. Op de AIDAprima kan genoten worden van traditionele zoetigheden zoals Lebkuchen, stol en kerstkoekjes, begeleid door kerstliederen. De kerstmarkten van Hamburg, Brugge, Gent en Brussel zijn bovendien geopend.

Cruises op de AIDAprima zijn vanaf €530 boekbaar bij onder andere:

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ga je mee op cruise?

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.

Als dank ontvang je een cadeau! 

Je krijgt de digitale cruisekalenders 2019  van Amsterdam, IJmuiden en Rotterdam.​