New York wordt thuishaven van Insignia in 2017

INSIGNIA_exterior2
Insignia

Oceania Cruises heeft bekendgemaakt dat het in 2017 als enige luxe cruisemaatschappij met een cruiseschip vanuit New York zal gaan varen met meer dan 20 geplande cruises. De intieme en luxueuze Insignia krijgt de cruiseterminal op 48th Street aan de westkant van Manhattan als thuishaven, waarvandaan het een reeks zogenaamde roundtrips maakt naar New England, Canada, Bermuda, Groenland en IJsland. Tijdens deze cruises zal er worden overnacht in New York, Charleston, Reykjavik, St. George en Hamilton (beide Bermuda) waardoor passagiers voldoende tijd hebben om kennis te maken met de culinaire, historische en culturele hoogtepunten van deze bestemmingen.

‘Insignia biedt een gerenommeerde culinaire ervaring die kan concurreren met de beste restaurants aan land evenals een onweerstaanbare mix van cultureel rijke en boeiende bestemmingen. In combinatie met haar elegantie en luxe Canyon Ranch Spa Club is Oceania Cruises’ Insignia de perfecte match voor New York en New York de perfecte match voor Oceania Cruises’, aldus Bob Binder, President & CEO van Oceania Cruises.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!