Zangeres Sarah Brightman wordt doopmoeder Seabourn Encore

Sarah Brightman
Sarah Brightman

De Engelse zangeres Sarah Brightman wordt de doopmoeder van het nieuwste cruiseschip van Seabourn, de Seabourn Encore. Dat heeft de Amerikaanse luxe cruiserederij dinsdag bekendgemaakt. Brightman, bekend van hoofdrollen in musicals, het zingen van opera-aria’s en popmuzieknummers als ‘Time to Say Goodbye’ met Andrea Bocelli, spreekt op 7 januari 2017 tijdens de doop van het schip in de haven van Singapore de doopwens uit en laat een champagnefles tegen de boeg kapotslaan. Daarna vertrekt de Seabourn Encore voor een 10-daagse maiden voyage op weg naar Indonesië. ‘Sarah Brightman belichaamt de stijl en verfijning, het talent en innovatie, de speelsheid en uitnodigende warmte die gasten aan boord van elk schip van Seabourn ervaren. We zijn zo dankbaar dat zij de Seabourn Encore officieel zal dopen’, aldus Richard Meadows, president van Seabourn.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.