Sea Cloud II combineert cultuur en culinaire avonturen in Baltische Staten

SeaCloud IIDe Duitse rederij Sea Cloud Cruises biedt in augustus 2017 een bijzondere cruise aan op de Sea Cloud II. De reis van Stockholm naar Hamburg met bezoeken aan onbekende bestemmingen in de Baltische Zee, staat in het teken van kaviaar expert Markus Rüsch, bekend in Hamburg van zijn Altona Kaviarhaus,  en de twee sterren chef Thomas Martin. In het eerste deel van de cruise legt Markus Rüsch alles uit over het zwarte goud en zullen er bijzondere kaviaarproeverijen en menu’s zijn.

In het tweede deel van de cruise brengt tweesterren chef Thomas Martin zijn speciale gerechten van de zee mee aan boord voor onder andere een galadiner. Zijn Franse kaart is eerlijk, licht en creatief.

De cruise start op 9 augustus in Stockholm waarna de Sea Cloud II naar Klaipedia (Litouwen) gaat, Gdansk (Polen) Kopenhagen en Skagen (Denemarken), Kristiansand (Noorwegen) en tot slot Hamburg. De bijzondere tiendaagse cruise is boekbaar vanaf  €3995 in Nederland onder andere boekbaar bij:

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ga je mee op cruise?

close

Mis niets meer!


Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.