CLIA benoemt Arnold Donald tot wereldwijde voorzitter

Arnold Donald
Arnold Donald

De Raad van Bestuur van de CLIA, de overkoepelende branche-associatie van cruiserederijen, heeft Arnold Donald, CEO van Carnival Corporation, benoemd tot wereldwijd voorzitter. Hij is per 1 januari 2017 de opvolger van Adam M. Goldstein, president en COO van Royal Caribbean Cruises, die sinds januari 2015 de functie bekleedde.

‘De Cruise-industrie blijft groeien en veranderen in een recordtempo, waardoor de rol van CLIA belangrijker wordt dan ooit om te fungeren als 1 stem en pleitbezorger namens de gehele wereldwijde cruisegemeenschap. Ik ben vereerd deze op rol op me te mogen nemen en kijk ernaar uit om voort te bouwen op het goede werk dat CLIA aan het doen is’, aldus Donald.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!