Video: Spectaculair welkom Emerald Princess in Sydney

Sydney, ook wel ‘The Emerald City’ genoemd, had dinsdag een spectaculair welkom in petto voor haar eerste maiden call van het seizoen met het cruiseschip Emerald Princess. Enkele sleepboten begroetten het 290 meter lange schip van Princess Cruises in een rij met groene vlammen. Haar bezoek is een voorbode van een recordseizoen voor zowel Sydney als geheel Australie. De Emerald Princess (113.000 brutoton) is de grootste van vijf Princess-schepen die in de zomer haar thuisbasis krijgen ‘Down Under’. Sydney is tot april 2017 haar thuishaven waarvandaaan ze 13 cruises gaat maken naar Nieuw-Zeeland, de Stille Zuidzee en Tasmanie.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.
Als cadeautje ontvang je downloadbare kalenders van Amsterdam, Rotterdam en IJmuiden.