Luxe makeover cruiseschip Seven Seas Voyager voltooid

aa-2019_regent-voyager0794
Deluxe Veranda Suite

De luxe makeover van het cruiseschip Seven Seas Voyager is voltooid. De afgelopen weken onderging het schip van Regent Seven Seas Cruises, als onderdeel van het 125 miljoen dollar kostende renovatieprogramma voor de gehele vloot, een uitgebreide metamorfose met als resultaat een geheel nieuwe luxe inrichting in de suites en publieke ruimtes en vijf nieuwe productieshows voor het Constellation Theater. Inspiratie voor de aanpassingen was de gloednieuwe Seven Seas Explorer.

De Seven Seas Voyager is het tweede schip, na de Seven Seas Navigator (lente 2016), die onder handen is genomen om tot een consistente look-and-feel te komen. De Seven Seas Mariner wordt in april 2017 voorzien van de upgrade. Een opgefriste Seven Seas Voyager is alweer onderweg op een 24-daagse Presidentscruise van Barcelona naar Dubai met CEO Jason Montague aan boord.

Onderdeel van de van boeg tot steven renovatie:

Suites: De Penthouse, Concierge en Deluxe Suites zijn heringericht met Elite Slumber bedden, badkamers met marmer en zitruimtes met nieuwe kunst.

Restaurants: Het hoofdrestaurant, de Compass Rose, heeft een nieuw decor gekregen met kristallen kroonluchters en leren zetels. Buffetrestaurant La Veranda heeft een meer open buffet en een nieuw klaar-terwijl-u-wacht grill station. De Pool-grill ontving nieuwe zitjes en een infra-rood barbecue. Tenslotte is het Franse restaurant Chartreuse toegevoegd aan het schip, in plaats van het huidige Franse restarant Signatures.

Publieke ruimtes: De Voyager Lounge op dek 4 is voorzien van een zwart/witte bar met kroonluchters en loveseats. Ook werd het receptiedek geupgrade alsook de Coffee Connection, de Connoisseur Lounge, card room, winkels en de Canyon Ranch Spa Club.

Boek nu een cruise op de Seven Seas Voyager bij:

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 werd Marco besmet met het cruisevirus. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.

Als dank ontvang je een cadeau! 

Je krijgt de digitale cruisekalenders 2019  van Amsterdam, IJmuiden en Rotterdam.​