Costa Cruises vaart in 2017 vanuit Amsterdam: enkeltje Rome of retour Spitsbergen

costa-magicaMet Costa Cruises is het mogelijk om in 2017 regelmatig in Amsterdam in te schepen voor een Costa cruise. Van een 9 tot 14-daagse cruisevakantie naar bijvoorbeeld Spitsbergen of een reis naar Civitavecchia of Marseille. Tussen mei en september 2017 heeft Costa Cruises drie cruises gepland die vanuit Amsterdam richting de Middellandse Zee gaan. Daarnaast staan er een aantal cruises op het programma die beginnen en eindigen in Amsterdam.

  • Enkeltje Amsterdam Rome: stedentrips en cruise ineen op de Costa Magica

Met een cruisevakantie richting het Middellandse Zeegebied boek je als het ware meerdere stedentrips en een cruise ineen. In 10 dagen reis je langs steden als Dover, Le Havre (met een uitstapje naar Parijs), Lissabon en Rome. Met tussendoor stops in Galicië in La Coruña, het Portugese Porto waar je de beste port proeft en Màlaga om te zonnen en het Picasso museum te bezoeken. Deze cruise, met vertrek op 8 september 2017 vanuit Amsterdam, eindigt in Civitavecchia (Rome).

  • Cruiseretour Amsterdam – Lofoten en Spitsbergen

Als tegenpool van de zuidelijke cruise, vertrekt de Costa Magica op 18 juni 2017 vanuit Amsterdam naar de meest noordelijke stad op aarde: Longyearben op Spitsbergen. De eerste stop is het Noorse Molde, ook wel stad van de Rozen genoemd. Na een volle dag op zee komt Longyearben op Spitsbergen in zicht. Het moment om met een excursie onder meer het kamp van Willem Barentz te bezoeken, een zomerse sledehondentocht te maken of te kajakken door het Adventfjord. Na Spitsbergen volgen Tromsø (Noorderlicht-spot), Hellesylt, het beroemde Geiranger Fjord, cultuurstad Haugesund, Bremerhaven en Amsterdam als eindpunt.

Kijk hier voor  een handig overzicht van Costa Cruises met vertrek vanuit Amsterdam in 2017.

Cruises op de Costa Magica zijn boekbaar bij onder andere:

Captain CruiseCruisereizenCruisewinkelStipTUITravel Store

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)