Cruisereiziger
AanmerenBestemmingen

Maiden call MSC Armonia in nieuwe thuishaven Havana

MSC Opera in Cuba

Het cruiseschip MSC Armonia van MSC Cruises heeft maandag haar maiden call gemaakt in haar nieuwe thuishaven Havana. Het is het tweede cruiseschip van de Mediterraanse cruisemaatschappij die wordt gestationeerd in Cuba. MSC Cruises is sinds december 2015 met de MSC Opera de eerste wereldwijde rederij die de hoofdstad van Cuba gebruikt als in- en ontschepingshaven. Vanaf december zal de MSC Opera haar tweede winterseizoen in gaan en zal zij een 8- daagse cruise aanbieden vanuit Havana naar Montego Bay (Jamaica), Georgetown (Kaaiman Eilanden), Cozumel (Mexico) en terug naar Havana.

De MSC Armonia, dat net als de MSC Opera de afgelopen jaren als onderdeel van het Renaissance programma is gerenoveerd o.a. met een verlenging van 24 meter en uitbreiding met bijna 200 hutten, gaat vanuit Havana twee verschillende 8-daagse cruises maken. De eerste route begint met 2 dagen en 1 nacht in Havana, waarna Belize, Roatan (Honduras), Costa Maya (Mexico) en Isla de la Juventud (Cuba) worden aangedaan. De tweede route gaat na 2,5 dagen en 2 nachten Havana naar Montego Bay (Jamaica), Georgetown (Kaaiman Eilanden) en Cozumel (Mexico). Beide cruises kunnen ook achter elkaar worden geboekt.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen op Patreon, of via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!