Crystal River Cruises opent kantoor in Amsterdam

crystal-cruises
CEO Edie Rodriguez (midden) en Walter Littlejohn, vice president en managing director van Crystal River Cruises (midden) en het team van Crystal River Cruises.

Afgelopen maandag heeft de CEO van Crystal Cruises, Edie Rodriguez een gloednieuw kantoor geopend in Amsterdam voor Crystal River Cruises. Vanuit Amsterdam wordt ondersteuning geboden aan de riviercruiseschepen in Europa.

Met het knippen van een lint en een ontbijt-bijeenkomst werd het nieuwe kantoor geopend.

“Het enthousiasme waarmee onze Crystal riviercruisechepen worden ontvangen is overweldigend en we zijn zeer blij dat we de ontwikkelingen vanuit het hart van onze vaarregio kunnen ondersteunen”, zegt Rodriguez.

Afgelopen juli 2016 werd de Crystal Mozart tewater gelaten en volgend jaar volgen de Crystal Bach en de Crystal Mahler die vanuit Amsterdam zullen gaan varen. In april 2018 vindt verdere uitbreiding van de vloot plaats met de Crystal Debussy die op de Rijn en de Moezelcruises gaat varen. De riviercruiseschepen bevatten alleen maar suites met balkons en bevatten de meest luxe voorzieningen op een riviercruiseschip zoals een zwembad met glazen dak, een butlerservice, inloopkasten en Nespresso machines.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ga je mee op cruise?

close

Mis niets meer!


Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.