Chinese zanger Wang Leehom wordt doopvader Norwegian Joy

ncljoygodfather-fill-600x400De ‘Koning van de Chinese Pop’ Wang Leehom wordt de doopvader van het toekomstige cruiseschip Norwegian Joy. De ‘Mandopop’-zanger en acteur wordt daarmee de eerste Chinese man ooit die een cruiseschip doopt. De doopceremonie van het tweede cruiseschip van Norwegian Cruise Line in de Breakaway Plus klasse zal volgend jaar zomer plaatsvinden. Leehom zal ook als ambassadeur gaan fungeren van NCL China. Hij zal in die rol de cruise-ervaring van Norwegian Cruise Line gaan introduceren bij de Chinese consumenten via diverse kanalen zoals televisie, radio en social media.

‘Als Chinese ster met een grote internationale uitstraling, die door zijn muziek en films het Oosten en Westen verbindt, is Leehom de perfecte doopvader van de Norwegian Joy, een schip dat speciaal is ontworpen voor onze Chinese gasten en ook het beste van het Oosten en Westen samenbrengt. We zijn bij dat we met hem gaan samenwerken om NCL’s ‘First Class at Sea’ cruisebeleving volgend jaar zomer te introduceren in China’, aldus Frank J. Del Rio, president en CEO van Norwegian Cruise Line Holdings. De Norwegian Joy wordt momenteel gebouwd op de scheepswerf van Meyer Werft in Papenburg.

 

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!